Tukea ja neuvoja maatalousyrittäjille – maksuton info Spotissa 19.3. klo 15

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan elinvoimapalvelut kutsuu maatalousyrittäjiä mukaan viljelijöiden infotilaisuuteen elinvoimapalvelun tiloihin Spottiin tiistaina 19.3. kello15.00 – 17.00.

Tapahtumassa esitellään mm. Hämeen ELY-keskuksen ja Päijänne Leaderin tarjoamia yritystukia, joilla pyritään kehittämään ja tukemaan maatilojen toiminnan uudistumista, rakennetta ja kilpailukykyä. Tukea ja rahoitusapua voi saada mm. maatalouden ohella harjoitettavaan muuhun yritystoimintaan sekä myös maatalouden alkutuotannon kokeiluihin. Kokeilutuki on tällä ohjelmakaudella tullut mukaan uutena rahoitusmahdollisuutena.

Maatiloille suunnatuista yritystuista infotilaisuudessa kertoo yritysaktivaattori Joonas Karhinen Päijänne Leaderista ja Hämeen ELY-keskuksen maatalouden investointitukia valottaa rahoitusasiantuntija Kaisa Valaja.

Maaseutuhallinnon ajankohtaisia kuulumisia tilaisuuteen tuo maaseutuasiamies Mikko Kouka, joka toimii Päijät-Hämeen maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueella ja hoitaa Hartolan, Sysmän ja Heinolan maaseutuelinkeinoviranomaisen tehtäviä.

Myös Heinolan kaupunki tarjoaa maksutonta yritysneuvontapalvelua maatalousyrittäjille. Neuvontaa voi pyytää esimerkiksi silloin, kun maatila harjoittaa muuta yritystoiminta tai suunnittelee muun yritystoiminnan käynnistämistä.

Heinolassa neuvontaa antaa ja koordinoi Heinolan elinvoimapalvelujen palkkaama ProAgrian yritysasiantuntija Karita Alén. Hän esittelee infotapahtumassa myös ProAgrian tarjoamia muita maatalousyrittäjille räätälöityjä asiantuntijapalveluita.

Tilaisuuden lopuksi maatalousyrittäjillä on mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa.

Ilmoittaudu tästä linkistä 15.3.2024 mennessä.

Tilaisuuden järjestää KaMu Päijät-Häme – Kasvua ja Muutosta Uusiutumalla -hanke.

Categories: Yleinen