Tukkijätkä etsii hotelli- ja ravintolayrittäjää

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan keskustassa toimiva Hotelli-Ravintola Tukkijätkä etsii yrittäjää pyörittämään 200 henkeä vetävää ravintolaa, 9 huoneiston hotellia sekä ryhmille tarkoitettuja sauna- ja kokoontumistiloja.

– Ravintola on valmiiksi varusteltu, siinä on toimiva keittiö ja ravintola on kalustettu valmiiksi niin ruokailijoille kuin iltakäyttöä varten. Ne ovat uuden yrittäjän käytettävissä, kertoo Tukkijätkän omistaja Pentti Pakarinen.
– Tukkijätkän hotellihuoneet ovat moderneja pienimuotoisia huoneistoja, varustettuna omalla pienellä keittiöllä ja jääkaapilla. Saunatilat on juuri uusittu ja kokoontumistilaa löytyy usealle kymmenelle kokous- tai juhlavieraalle, tarkentaa Pentti Pakarinen.

Hotelli-Ravintola Tukkijätkä on Heinolan keskustassa, kyllä tässä kelpaa yrittää, sanoo kiinteistön omistaja Pentti Pakarinen.

Uutta vetäjää kaivataan

Pentti Pakarinen on viime aikoina itse vastannut Tukkijätkän palvelutarjonnasta. Hän ylläpitää ja tarjoaa kokous- ja juhlapalveluja ja hotellihuoneita, ravintolatoiminta on ollut tauolla koronakurimuksen jälkeen.

– Ravintolan ja hotellin pito vaatii itsenäistä, kokoaikaista yrittäjää ja hyvää ravintolahenkilökuntaa, jotta varsinkin ravintolatoimintaa on mahdollista pyörittää. Olen itse jo tavoittelemassa työpäivän lyhentämistä, mutta minulla olisi mahdollisuudet auttaa uusi vastuuvetäjä alkuun Tukkijätkän pidossa, lupaa Pakarinen.

Yritystoiminta on mahdollista aloittaa Pakarisen mukaan täysin itsenäisesti tai erillisellä sopimuksella eri palveluista.

Tukkijätkän hotellihuoneissa on myös pieni keittiö.

Hyväkuntoinen, Heinolan uusin jykevä pankkirakennus

Tukkijätkän tilat ovat vanhassa, vuonna 1987 valmistuneessa Kansallis-Osakepankin kiinteistössä. Ravintolan tilava pääsali on entisessä pankkisalissa. Kiinteistö tuli Pakarisen omistukseen Meritalta vuonna 2002 ja hän aloitti ravintola- ja hotellitoiminnan vuonna 2004.

Tukkijätkä kunnioittaa Heinolan vanhaa Tukkijätkä-perinnettä, sillä Heinola ja Jyrängön virta olivat aikoinaan tukkijätkien ja puunuittajien kohtaamispaikka. Viimeiset tukit uitettiin Kymellä 2000-luvun alussa.

Hotelli- ja ravintolakiinteistö on edelleen hyvässä kunnossa ja talosta on pidetty huolta. Kiinteistöön oli vuonna 2019 suunnitteilla tehdä Kaivokadun yksikerroksisen liiketilan päälle 20 asuntoa sisältävä 3-kerroksinen korotus.

– Suunnitelma kariutui byrokratiaan ja koronaan. Meillä oli valmiit suunnitelmat, mutta asemakaavan tarkennus vei vuoden, jonka päälle puski koronapandemia. Kauppa rakentamisesta kylmeni, pahoittelee Pentti Pakarinen.

Lisätietoja

Pentti Pakarinen
0400 373 289

Lue lisää Tukkijätkästä.

Categories: Yleinen