Vastuullinen tulevaisuus teemana SILTA-seminaarissa

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan yrittäjien perinteinen vuosijuhla laajenee syksyllä koko Heinolan yrityskenttää koskevaksi seminaariksi ja iltajuhlaksi.  SILTA-seminaari herättelee paikallisia yrityksiä vastuullisen tulevaisuuden rakentamiseen ja tarjoaa yrittäjien iltajuhlan, jossa palkitaan vuoden yrittäjäpalkinnon saaja.

Heinolan WPK-talolla perjantaina 9.9.2022 pidettävässä seminaarissa kuullaan iltapäivän aikana ajankohtaista asiaa vastuullisuudesta ja kestävän kehityksen merkityksestä yrityksille.

Mukana seminaarissa ovat mm. Danske Bankin pääekonomisti Pasi Kuoppamäki, Wiitta Oy:n toimitusjohtaja Wille Viittanen ja Keskon vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Riikka Joukio.

Seminaariosuuden ja illallisen jälkeen viihteelle siirrytään Vallu Lukan ja Groove President -yhtyeen vauhdittamana.

Alustajina SIlta-tapahtumassa mm. Pasi Kuoppamäki (vas.), Riikka Joukio ja Wille Viittanen.

Uutta virtaa yritysyhteistyöhön

Silta-seminaari aloittaa uuden yhteistyön yrittäjien, yritysten, kolmannen sektorin toimijoiden ja Heinolan kaupungin välillä. Tämän vuoden SILTA-seminaarin järjestelyistä vastaavat yhdessä Heinolan yrittäjät, YMCA ja Heinola kaupunki.

Yhteistyöehdotus on saanut alkunsa Heinolan YMCA:lta, joka tunnetaan aktiivisena koripalloseurana. YMCA:lla, tutummin Namikalla on lähes 300 lapsi- ja aikuisjäsentä Heinolassa ja seuralla on laaja kansallinen ja kansainvälinen yhteistyöverkosto, jota se hyödyntää omassa toiminnassaan. Osoituksena paikallisen YMCA:n voimasta on mm. Tommolaan talkoilla rakennettu YMCA Traning Center.

– YMCA Heinola haluaa tuoda YMCA:n verkostomallia myös Heinolaan. Hyödyntämällä kontaktejamme voimme järjestää korkealaatuisia tapahtumia myös yrityksille ja eri yhteisöille. Voimme myös olla konkreettisesti mukana tapahtumassa kuten nyt SILTA-seminaarissa, sanoo YMCA Heinolan varapuheenjohtaja Juha Kirjalainen.

– Meillä on yhteistyössä tavoitteena myös laajentaa suhteita yksittäisiin yrityksiin ja tarjota heille tehokasta näkyvyyttä YMCA-verkostossa ja julkisuudessa, tarkentaa Juha Kirjalainen.

Merkittävä yrittäjien ja yritysten tapahtuma puuttunut Heinolasta

Yhteistyö SILTA-seminaarin tiimoilta saa kiitosta myös Heinolan yrittäjiltä.

– Tämä tuo uuden ulottuvuuden Heinolan yrittäjien toimintaan. Meillä on nyt vajaat 300 jäsentä ja Heinolassa on yli 1 000 yritystä, joten toivotamme uudet yritykset tervetulleiksi mukaan toimintaan.

– Heinolasta on puuttunut SILTA-seminaarin kaltainen tapahtuma, joka yhdistää koko yrityskenttää ja tuo lisää tunnettuutta Heinolan yrittäjien toiminnalle. SILTA-seminaari tarjoaa myös kanavan verkostoitumiselle ja avoimelle ajatusten vaihdolle yritysten kesken, perustelee Heinolan yrittäjien puheenjohtaja Mikko Hallikas.

– Yhteistyö yhdistysten kanssa on myös tervetullutta, koska sillä voidaan mm. muokata positiivista maaperää yrittäjyyden tarjoamista mahdollisuuksista nuorille, kiittelee Mikko Hallikas.

Kaupungin roolina mahdollistaja

Elinvoimajohtaja Liisa Koski-Lukkari pitää YMCA:n aktiivisuutta erittäin positiivisena asiana.

– Aktiivinen yhdistystoiminta tarjoaa yritystoimintaan uusia kontakteja ja yritykset voivat samalla tehdä toimintaansa tunnetuksi nuorille. Tämä on hyvä keino osoittaa nuorille, että Heinolalla on tarjota monipuolisia työmahdollisuuksia erilaisille osaajille.

– Elinvoimapalvelut on SILTA-seminaarissa mahdollistajana. Voimme tarjota seminaarille mainiot  puitteet WPK-talolla ja samalla voimme tarjota kaupungin yhteistyökumppaneille laadukkaan seminaarin, kiteyttää Liisa Koski-Lukkari.

Varaa 9.9. kalenteriisi

Silta-seminaarin järjestelyt ovat parhaillaan käynnissä ja tilaisuuden ohjelma tarkentuu vielä kesän aikana. Silta-tapahtumaan voidaan ottaa mukaan 100 osallistujaa, koska seminaariyleisöä osallistava toteutustapaa rajoittaa yleisömäärää.

Seminaarin ja iltajuhlan sisäänpääsy maksaa 150 euroa, Heinolan Yrittäjien jäsenille hinta on 50 euroa. Vapaita paikkoja tulee myyntiin rajoitetusti ja ilmoittautumisen käynnistymisestä viestitään Business Heinolan verkkopalvelussa.

Silta-seminaari 9.9.2022, ohjelma

Klo 14.30-15.00
Kahvitarjoilu

Klo 15.00
Tervetuloa!

Vastuullisuus strategisena valintana:
Case Stora Enso Oyj, Mikael Sillfors
Case Kesko Oyj, Riikka Joukio

Kiertotalouden merkitys kiinteistön jalostuksessa.
BOA Group Oy

Ekologisella tuotannolla kansainvälisille markkinoille.
Wille Viittanen, Wiitta Oy

Maailman murroksen vaikutukset Suomeen
Timo Junttila, Kontra-amiraali evp.
Pasi Kuoppamäki, Danske Bank

Klo 18.30
Illallinen

Klo 20.00
Heinolan yrittäjät ry, vuoden yrittäjä -palkinto
Get together – Orkesteri

Klo 22.00
Tilaisuus päättyy

 

 

Categories: SiltaYleinen