Vielä ehtii hakea –  ELY lopettaa konsultointi- ja koulutuspalvelujen tarjonnan 2024

Published by kari@k-systems.fi on

Uuden hallitusohjelman mukaan ELY-keskusten tarjoamat yritysten kehittämispalvelut lakkautetaan vuoden 2024 alusta lähtien. Tarkemmasta lakkauttamisen aikataulusta ei kuitenkaan ole vielä tietoa. ELY-keskus tiedottaa asiasta, kun ne saavat aiheesta lisätietoa.

Tämän hetken tiedon mukaan palveluja voi hakea normaaliin tapaan vielä tämän syksyn ajan. Analyysi- ja konsultointi -palvelujen haku päättyy kaikissa maakunnissa kuitenkin viimeistään 30.11.2023. Tänä vuonna myönnettyjä palveluita voi toteuttaa vielä alkuvuoden 2024 aikana.

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja palveluja myönnetään niin kauan kuin määrärahoja riittää. Syksyn aikana on käynnistymässä vielä uusia koulutuksia ja kehityshankkeita, joita voi toteuttaa vielä ensi vuoden puolella, jos määrärahat on myönnetty tämän vuoden puolella.

ELY-keskuksen tarjoamilla yritysten konsultointi- ja koulutuspalveluilla on voinut kehittää yritystä helposti ja nopeasti. Tuen avulla yrityksen avuksi on saanut kokeneen liikkeenjohdon asiantuntijan tai huippukouluttaan kohtuullisin kustannuksin.

Eri ELY-keskuksilla on erilainen määrärahatilanne. Länsi-Suomessa määrärahat on jo käytännössä käytetty. Etelä-Suomen alueella määrärahat loppuvat ennen marraskuun loppua. Etelä-Suomen alueeseen kuuluvat Uudenmaan, Etelä-Karjalan, Kymenlaakson, Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen maakunnat.

Lue lisää analyysi- ja konsultointi -palveluista.

ELY-keskuksen tiedote asiasta.

Categories: Yleinen