Vielä ehtii mukaan Heinolan kesäteatterin juhlavuoteen

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan kesäteatterin juhlallinen 20. esityskausi on kääntymässä jo loppusuoralle, mutta onneksi vielä esityksiä on jäljellä ja mukaan Riemurahojen hervottomiin käänteisiin ehtii vielä mukaan! Liput esitykseen ovat erinomainen tapa vaikkapa kiittää asiakkaita tai henkilökuntaa kuluneesta kesästä tai vastavuoroisesti aloittaa syyskausi nauraen teatterissa.

Hyvin tavallisen keski-ikäisen pariskunnan elämä mullistuu, kun mies palaa kotiin salkku täynnä rahaa. Metrossa gangsterin kanssa laukkua vaihtanut Henry Perkins haluaa heti pakata tavaransa ja lähteä vaimoineen varhaiseläkkeen viettoon. Erinäiset sattumukset kuitenkin viivyttävät matkalle lähtöä.

Katsojilta saatuja palautteita sosiaalisessa mediassa:
”Oli kyllä taas niin hyvä ja hauska. Kyllä ammattilaiset osaa. Suosittelen!”

”Hyvä oli esitys, erinomaiset näyttelijät. Sai nauraa ja sehän on kesäteatterin tarkoitus. Vahva suositus!”

”Kyllä oli nautinto käydä teatterissa pitkästä aikaa! Näyttelijät olivat loistavia, verbaliikka vauhdikasta ja mimiikka osuvaa. Kerrassaan ratkiriemukas kokemus, kiitos!”

”Eilen käyty katsomassa esitys ja niin oli ihanaa katsottavaa!!! KIITOS, esiintyjille ja henkilökunnalle! Kyllin ei voi hehkuttaa teidän kaikkien ammattitaitoista toimintaa! Innolla odotan ensi kesää! Ja ne jotka vielä miettii mennäkö vai ei, niin kannattaa mennä!”

Riemurahat Heinolan täysin katetulla kesäteatterilla 8.8. asti.
Ohjaus: Kari Heiskanen
Rooleissa: Katariina Kaitue, Carl-Kristian Rundman, Ulla Tapaninen, Taisto Oksanen, Jari Pehkonen, Hanna Vahtikari, Antti Peltola.
Kirjoittanut: Ray Cooney
Suomennos: Mikko Viherjuuri

heinolankesateatteri.fi

Categories: AsukkaatYleinen