Vihreän tekemisen paikka

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan kilpailukyky on suurelta osalta luonnon luomaa. Heinolan seudulla metsän kasvu on runsasta ja poikkeuksellisen hyvälaatuista. Tämä on taannut aikanaan suuret metsäteollisuuden investoinnit Heinolaan.

Heinolassa on rantaviivaa lähes tuhat kilometriä. Jyrängön virta on huolehtinut kuljetuksista jo ennen maanteitä. Kaupungit, kulkuväylät ja kauppapaikat ovat syntyneet veden äärelle liikenteen solmukohtiin. Heinolan teollisuus toimii poikkeuksellisen vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Yrityksillä on kunnianhimoiset ympäristöohjelmat ja ympäristöön liittyvät asiat ovat mukana arjen työssä.

Suurten yritysten ympärille Heinolaan on syntynyt uusia korkean teknologian yrityksiä, joilla on osaavaa henkilökuntaa. Paikallisten yritysten markkinat ulottuvat kotimaan lisäksi globaalisti ympäri maailmaa.

Heinola huolehti asukkaistaan ja yrityksistään. Kaupunki on asukasluvultaan pieni kaupunki, mutta se on palveluiltaan suurkaupunki. Heinola tekee yhteistyötä ja palvelee omia yrityksiään monin tavoin. Vihreä Heinola – sivustolla esitellään useiden yrityshankkeiden tutkimustuloksia, raportteja ja yhteenvetoja. Tutkimukset ja selvitykset on tehty auttamaan Heinolan yrityksiä ylläpitämään kilpailukykyään markkinoiden puristuksessa.

Heinola tarjoaa yrityksilleen myös rekrytointipalveluja sekä erilaisia yritysten koon ja toimialan mukaan räätälöityjä kehitys- ja rahoituspalveluja sekä yhteystyöhankkeita. Heinolan kaupungin asiantuntijaverkosto on korkeatasoinen ja laaja, se on myös Heinolan yritysten käytössä. Heinolan elinvoimapalvelujen uutiskirje tavoittaa joka kuukausi yli 600 yritystä Heinolassa.

Me Heinolassa uskomme, että oikea tekeminen kannattaa.

Elinkeinopäällikkö
Liisa Koski-Lukkari

Palaa Vihreä Heinola pääsivulle.

 

 

 

Categories: Vihreä Heinola