Webinaari ulkomaisen kasvurahoituksen hankintaan 14.9. – ilmoittaudu mukaan

Published by kari@k-systems.fi on

Hämeen ELY-keskus, Business Finland ja Ladec järjestävät 14.9. kello 9.00 webinaarin, jossa esitellään ulkomaisen kasvurahoituksen hankintaan soveltuvia suoria EU-rahoitusratkaisuja ja Business Finlandin Dealflow-palvelua.

Uusille markkinoille laajentuessa oikeiden verkostojen löytämisen lisäksi kannattaa käyttää aikaa myös rahoitusvaihtoehtojen tutkimiseen. Etätilaisuudessa kerrotaan Business Finlandin Dealflow-palvelusta, joka tarjoaa arvokasta näkyvyyttä sijoittajakentässä yrityksille, jotka ovat hakemassa ulkopuolista rahoitusta seuraavan puolentoista vuoden aikana.

Webinaarissa kerrotaan myös Horisontti Eurooppa –ohjelmasta sekä suoran EU-rahoituksen tarjoamista mahdollisuuksista ja rahoituksen hakemista helpottavasta uudesta rahoitusneuvontapalvelusta.

Tilaisuuden avaa LADECilta Päivi Karttunen. Dealflow-palvelusta kertoo Business Finlandilta Marika Mäkelä ja EU-rahoituksista Hannele Halmetoja. 

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen 12.9. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tilaisuutta edeltävänä päivänä. Tervetuloa mukaan! Tilaisuus on kaikille avoin.

Categories: Yleinen