Weckman Steel panostaa kiertotalouteen Trifami3d:n kanssa

Published by kari@k-systems.fi on

Weckman Steel on aloittanut innovatiivisen yhteistyön hämeenlinnalaisen startup-yrityksen Trifami3d:n kanssa. Trifami3d kehittää rakennusteollisuutta ekologisesti ja innovatiivisesti luomalla ekosysteemiä, joka hyödyntää olemassa olevan purkumateriaalin mahdollisimman tehokkaasti, ja valmistaa rakennuksia uusien teknologioiden avulla yhdessä kumppaniverkoston kanssa.

Weckman Steel ja Trifami3d allekirjoittivat yhteistyösopimuksen juhannusta edeltävällä viikolla. Mukana yhteistyössä ovat myös Hämeen ammattikorkeakoulu ja Tampereen yliopisto.

Yhteistyön tarkoituksena on kartoittaa mitä Weckman ja Trifami3d voisivat tehdä yhdessä tulevaisuudessa.

Weckman Steel otti yhteyttä kiertotalouden hyödyntämiseen rakennusalalla erikoistuneeseen Trifami3d:hen, koska Weckman Steel hakee strategiansa mukaisesti kumppaneita ympäristöystävällisen rakennustuotannon kehittämiseksi.

– Kiristyvä lainsäädäntö ja kuluttajien vaatimukset edellyttävät myös rakennusteollisuuden olevan mukana ympäristön suojelussa. Tuomme tähän yhteistyöhankkeeseen kokemusta rakentamisesta, kertoo Weckman Steelin toimitusjohtaja Juha Simola.

Lisätiedot:
Juha Simola
Puhelin 040 1877765
Sähköposti

 

 

Categories: Yleinen