Yhdessä Enemmän messut Kailas-talolla 13.-14.2024

Published by kari@k-systems.fi on

Kukkakauppa Memorosa valittiin vuonna 2023 yleisöäänestyksessä Yhdessä Enemmän messujen parhaimmaksi näytteilleasettajaksi.

Heinolan Yrittäjät järjestää jälleen Yhdessä Enemmän messut Kailas-talolla 13.-14.4.2024. Messujen näyttelypaikat on kaikki myyty. Järjestyksessään kuudensille Yhdessä Enemmän messuille on tulossa laaja kattaus paikallisia yrityksiä ja toimijoita.

Yhdessä Enemmän Messuille on yleisöllä vapaa pääsy, messut ovat avoinna lauantaina ja sunnuntaina kello 10-16.
Aiemmin messut on järjestetty joka toinen vuosi, mutta yleisön ja yrittäjien pyynnöstä messut järjestetään nyt joka vuosi.

– Viime keväänä messut olivat huikea menestys kävijämäärän ja positiivisen ilmapiirin suhteen. Päätös tämän kevään messuista oli helppo tehdä. Tänä vuonna odotamme jopa 5 000 kävijää, kertoo Heinolan yrittäjien puheenjohtaja Kati Klinga.

– Yhdessä Enemmän messut ovat nimensä mukaisesti juuri sitä! Messuille ei ole rajattu tiettyä teemaa, vaan kaikki halukkaat yritykset pääsevät mukaan esittelemään ja myymään omaa osaamistaan ja tuotteitaan.

– Näyttelyn pääsaliin Kailas-talolle sopii 74 osastoa näytteilleasettajille. Tämän lisäksi käytetään myös salin ulkopuolella olevia tiloja.

– Paikalla ovat tänäkin vuonna niin kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin erikoistuneita yrittäjiä, asuntokauppiaat ovat myös edustettuina, on rakentamiseen ja kodin huoltoon liittyviä yrityksiä, mutta myös raskasta teollisuutta – ja kaikkea siltä väliltä, kahviloita unohtamatta, hehkuttaa Klinga.

Yhdessä Enemmän messut ohjelma

Lauantai 13.4.2024
klo 10.15 Heinolan kaupunginjohtaja Jari Parkkonen avaa messut (päälavalla)
klo 11.00 Helmi Säästöpankin pääekonomistin puheenvuoro (aulalavalla)
klo 13.00 Celestial Stars Cheer team (CSC) stunttiryhmä esiintyy
klo 14.00 Heinolan Lukion opiskelijoiden Cernin opintomatkalaisten matkatervehdys
Sunnuntai 14.4. 2024
klo 10.15 päivän avaussanat
klo 12.00 Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen tietoisku
klo 13.00 Celestial Stars Cheer team (CSC) stunttiryhmä esiintyy
klo 14 artisti Saku Perintö esiintyy
Messut juontaa Mari Nipuli

 

 

 

 

Categories: Yleinen