Yhdessä Enemmän -yritysmessut Kailas-talossa 15.–16.4.2023

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan Yrittäjät järjestävät uudessa Kailas-talossa Yhdessä Enemmän -yritysmessut 15.–16. huhtikuuta. Messuille on tulossa talon täydeltä yrityksiä, sillä tapahtumaan on varannut paikkansa yli 70 näytteilleasettajaa. Tilaisuuteen on yleisöllä vapaa pääsy.
Pääasiassa heinolalaisten yritysten lisäksi toimintaansa messuilla esittelevät myös mm. Heinolan kaupunki, Itä-Hämeen matkailuyhdistys, Heinolan Pursiseura sekä Vierumäen ja Kirkonkylän kyläyhdistykset. Kailas-talon piha-alueella toimintaansa esittelee varsinkin perheen pienimpiä aina kiinnostava Päijät-Hämeen pelastustoimi paloautollaan. Myös tapahtuman järjestäjällä, Heinolan Yrittäjillä on oma osastonsa.

Tämän vuoden tapahtuma on viides kerta, kun Heinolassa ollaan yrittäjien toimesta Yhdessä Enemmän. Ensimmäiset messut pidettiin vuonna 2014. Koronarajoitusten vuoksi vuoden 2020 messut siirrettiin vuoteen 2021.

Yhdessä Enemmän on yhteistä tekemistä

– Messut palaavat nyt juurilleen Heinolaan. Yritysmessut aloittivat Kymiksellä ja nyt pääsemme järjestämään tapahtuman samalla paikalla, uudessa Kailas-talossa. Uskon, että jo uusi Kailas-talo ja keskustan läheisyys ja ennen kaikkea paikalliset yritykset tuovat meille ennätysyleisön, ennustaa Heinolan Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Hallikas.

Messupaikoista oli ennen pääsiäistä jo myyty 71 osastoa 74:stä mahdollisesta. Messuosastojen myynnin suosio perustuu järjestäjän mukaan osaltaan otolliseen vuodenaikaan.
– Aiemmin messut olivat syksyllä. Siirto keväälle on vaikuttanut suosioon, kertoo näyttelyvastaava Kati Klinga.

– Heinolan yritysmessut tehdään nimensä mukaisesti paikallisten toimijoiden yhteistyönä. Esim. muotinäytöksessä lavalle nousee paikallisen vaateliikkeen vaatteita ja optikkoliikkeen tuotteita yhdessä. Kyllä tämä on monen ihmisen yhdessä tekemä juttu. Me yrittäjät haluamme näyttäytyä ja näkyä Heinolan asukkaille yhdessä, korostaa Kati Klinga.

Ohjelmalavalla esityksiä ja viihdettä

Messujen ohjelmalavalla nähdään lauantaina kello 13 paikallisten yritysten toteuttama muotinäytös. Kello 14 lavalle nousee heinolalainen artisti Saku Perintö. Sunnuntaina ohjelmalavalla voidaan ihastella naisvoimistelua, kun Heinolan Naisvoimistelijoiden kilpajoukkueet esiintyvät kello 13 ja 14. Tapahtuman juontaa Mari Nipuli.

Kailas-talon piha-alueella on molempina päivinä klo 10–14 nähtävillä paloauto ja mahdollisesti myös sammutusnäytöksiä. Yhdessä Enemmän messut ovat avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 10–16.

Categories: YleinenYrittäjät