Yhdessä enemmän -yritysmessut kiinnostivat

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Hallikas.

Heinolan yrittäjien Yhdessä enemmän -yritysmessut kiinnostivat Vierumäellä. Kaksipäiväinen tapahtuma keräsi reilut 2100 vierasta Vierumäki Areenalle.

Nyt kolmannen kerran Vierumäellä pidettävä tapahtuma sai kiitosta niin vieraiden kuin myös näytteilleasettajien taholta. Satakunta mielenkiintoista osastoa tarjosi hyvän läpileikkauksen Heinolan yrityselämästä, mukana oli niin isoja teollisuusyrityksiä kuin myös innovatiivisia uusia toimijoita tuotteineen.

Heinolan yrittäjien puheenjohtaja Mikko Hallikkaan mukaan tapahtuman järjestäminen onnistui kokeneiden yhteistyökumppaneiden ja työtä pelkäämättömien messutalkoolaisten ansiosta hyvin. Saadun palautteen perusteella tapahtuma tulee ehdottomasti saamaan jatkoa myös tulevaisuudessa.

Kuuntele yllä olevasta äänitallenteesta Mikko Hallikkaan kommentit tapahtumasta.

Messupäällikkö Jari Niemi piti mukana olleiden näytteilleasettajien määrää hyvänä. Messuilla oli aito yhdessä tekemisen meininki. Monet yritykset olivat liikkeellä yrittäjien voimin, jonka ansiosta yritysten välille keskenään ja myös vieraiden välille syntyi aitoja keskusteluja yhteistyöstä.

Categories: VierumäkiYleinen