Yrittäjä anna äänesi kuulua – vastaa Heinolan strategiakyselyyn

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan kaupunki päivittää tänä keväänä strategiaansa. Kaupungin nykyinen strategia on hyväksytty vuonna 2018 ja sitä on päivitetty viimeksi kaksi vuotta sitten.

Strategiaa tulee kuntalain mukaan päivittää vastaamaan tulevia toimintaympäristön muutoksia. Heinolan kohdalla suurin toimintaympäristössä tapahtuva muutos on vuonna 2023 toteutuva hyvinvointialueuudistus, joka tulee vaikuttamaan merkittävästi kaupungin organisaatioon ja talouteen. Myös muut toimintaympäristön muutokset tulee päivittää strategiaan.

Yrityksillä nyt tilaisuus vaikuttaa

Heinolan kaupunki on järjestänyt kaupungin strategiaan liittyen verkkokyselyn. Kaupunkilaiset voivat vastata siihen, kuinka hyvin Heinolan nykyinen strategia palvelee heitä ja mitä he odottavat tulevalta strategialta. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia.
Vastauksia kyselyssä voi antaa yksittäisen kuntalaisen ominaisuudessa tai esimerkiksi elinkeinoelämän edustajana.
Strategiakysely on julkaistu Heinolan kaupungin verkkosivuilla, pääset kyselyyn tästä linkistä.
Sähköinen kysely on avoinna 13.2. kello 15 asti.

Heinolan kaupungin strategian päivitys jatkuu keväällä vielä kaupunginvaltuuston iltakoululla ja kaupungin henkilöstön sekä sidosryhmien työpajalla maaliskuussa. Strategiaa käsitellään myös valtuusto strategiaseminaarissa huhtikuussa ja lopulta valtuusto päättää kaupungin uudesta strategiasta toukokuussa tänä vuonna.

Voit tutustua kaupungin nykyiseen strategiaan tästä linkistä.

Categories: AsukkaatYleinen