Yrittäjä – vielä ehdit mukaan hyvinvointialueen ICT-infoon 5.4.

Published by kari@k-systems.fi on

Päijät-Hämeen yrittäjät ja hyvinvointialue kutsuu päijäthämäläisiä ostopalvelutuottajia ja tuottajiksi aikovia yrityksiä mukaan Päijät-Hämeen hyvinvointialueen järjestämään ICT-koulutukseen Päijät-Hämeen keskussairaalaan perjantaina 5.4. kello 8.30-10.

Pärjääminen ja menestyminen hyvinvointialueen ostopalvelutuottajana edellyttää asioimista hyvinvointialueen digitaalisissa palveluissa. Hyvinvointialueen ICT-asiantuntijat haluavat auttaa yrittäjiä riittävien ICT-valmiuksien hankinnassa. Digiasioinnissa on hyvä tietää mitä tietosuoja-asioita pitää palvelutuottajana hallita ja mitä se käytännössä tarkoittaa asioinnissa.

Tietoa ja neuvoa on tarjolla koulutustilaisuudessa Päijät-Hämeen keskussairaalan tiloissa, Parkkitalo, K1-krs. kokoustilat.
Kouluttajina toimivat tietoturvapäällikkö Tanja Linnonmaa sekä tietosuoja-asiantuntija Pauliina Saarinen hyvinvointialueelta.
Paikalla ovat myös sopimusohjauspäällikkö Tomi Järvinen ja ICT-kategoriapäällikkö Harri Virta hyvinvointialueelta sekä hankintaneuvoja Jenni Vesanen Päijät-Hämeen Yrittäjistä.

Hyvinvointialueen asiantuntijat kehottavat yrityksiä lähtemään rohkeasti mukaan.
Kysy, keskustele ja ota tärkeää osaamista matkaan.
Voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen kysymyksiä kouluttajille.
Koulutus on kaikille avoin, maksuton ja se pidetään lähitilaisuutena.
Tilaisuuteen ilmoittautuminen päättyy 1.4.

Linkki ilmoittautumiseen tästä linkistä!

 

 

 

Categories: Yleinen