Yrittäjien aamukahveilla 11.5. teemana koulutus ja kehitys

Published by kari@k-systems.fi on

Yrittäjien aamukahveilla Spotissa esitellään torstaina. 11.5. kello 7.30 – 9.00 paikallisille yrityksille tarjottavaa uutta koulutustarjontaa. Esittelyssä on mm. Koulutuskeskus Salpauksen ja Haaga-Helian ajankohtaisia maksuttomia koulutusohjelmia.

Elokuussa käynnistyy Salpauksen järjestämä täsmäkoulutus, johon on tarkoitus koota oma opetustyhmä heinolalaisista yrityksistä. Täsmäkoulutuksessa yrittäjien on mahdollista keskittyä oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen sekä verkostoitua ja hakea vertaistukea muilta yrityksiltä.

Kristiina Törö

Pääasiassa iltaopiskeluna järjestettävä koulutus pureutuu mm. yrittäjien ajanhallintaan ja markkinoinnin suunnitteluun, kannattavuuden kehittämiseen ja digitaalisuuden hyödyntämiseen markkinoinnissa ja myynnissä. Koulutuksen kokonaiskesto on 5 kuukautta ja se voidaan liittää osaksi Yrittäjyyden ammattitutkintoa.

Koulutuksen toteutuksesta yrittäjille kertoo Spotissa yritys- ja työelämäpalvelujen asiantuntija Kristiina Törö Koulutuskeskus Salpauksesta.

Aamukahveilla kerrotaan myös Haaga-Helian AMKosaaja – koulutusohjelmasta ja avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnasta. Haaga-Helian yrittäjille tarjoamat koulutuspalvelut ovat myös pääosin maksuttomia.

Lue lisää Haaga-Helian koulutustarjonnasta.

Toriremontti-info perjantaina 12.5. klo 8.00–9.30

Yrittäjien aamukahvit saavat jatkoa heti perjantaina, kun Heinolan tekninen toimiala järjestää elinvoimapalvelujen kanssa Heinola-aamukahvit teemalla toriremontti kuntalaisille ja paikallisille yrittäjille.

Tilaisuus järjestetään WPK-talolla 12.5. klo 8.00–9.30. Kahvit ovat tarjolla klo 8.00 alkaen ja ohjelma alkaa klo 8.30. Tilaisuuteen on kaikilla vapaa pääsy.

Lisätietoja

Elinkeinopäällikkö
Netta Malin
p. 044 797 6229

Categories: Yleinen