Yrittäjien aamukahveilla Heinolan kesä – markkinointia ja yhteistyötä

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan elinvoimapalvelujen ja yrittäjien aamukahveilla Spotissa esitellään 9.3. klo 7.30–9.00 Heinolan kesän palvelutarjontaa ja markkinointiyhteistyötä.
– Aamukahvien teemana on Kohti onnistunutta kesää. Aamukahvit on luonteva tapa verkostoitua paikallisten toimijoiden kanssa, ja haluankin toivottaa myös kaikki uudet osallistujat lämpimästi tervetulleiksi. Tällä kertaa keskusteluissa on mukana myös useampia Heinolan kaupungin ja yhteistyöverkoston edustajia, kertoo elinkeinopäällikkö Netta Malin.

Aamukahvien ohjelmassa tukeva tietopaketti

Heinolan kulttuurintoimiston kesän tapahtumista ja varaustilanteesta kertoo Ossi Arvela. Heinolan kesän virallinen avaus tapahtuu 27.5.

Heinolan uudistunutta toritoimintaa esittelee torivouti Kalle Helen Heinolan kaupungilta.

Heinolan elinvoimapalvelut on palkannut kaupunkiin kesäoppaita, joiden työtä ja palveluita esittelee elinkeinopäällikkö Netta Malin.

Elinvoimapalvelut tarjoaa myös heinolalaisten matkailu-, ravintola- ja palvelualan kesätyöntekijöille Heinola-perehdytystä. Miten, missä ja milloin, kuullaan aamukahveilla. Elinvoimalla on valmisteilla myös Heinolan kesän markkinointimainontaa, jossa yritykset saavat näkyvyyttä.

Tunnin aamukahvitapaamisessa kerrotaan myös Jyränkölän kesätyöseteleistä ja Matkailun yritysryhmä-hankkeesta sekä esitellään elinvoimapalveluiden uusi yritysasiantuntijakumppani Karita Alen ProAgriasta.

Aamukahveilla esitellään vielä Suomen Yrittäjien käynnissä olevaa Elinvoimabarometri-tutkimusta ja Heinolan kaupungin CRM-hanketta.

Categories: Yleinen