Yrittäjien aamukahveilla ideoitiin yhteinen kehityspäivä

Published by kari@k-systems.fi on

Paikallisten yrittäjien kehitysideoita koottiin askartelemalla tavoitekarttoja Heinolan yrittäjien puheenjohtaja Kati Klingan opastuksella.

Heinolan yrittäjien aamukahvit aloitettiin paukkupakkasista huolimatta heti vuodenvaihteen jälkeen ensimmäisenä arkipäivänä Spotissa.

Heinolan yrittäjien puheenjohtaja Kati Klinga ja elinkeinopäällikkö Netta Malin järjestivät yrittäjille askartelua heidän oman yritysten ja yrittäjien henkilökohtaisen tavoitekartan kokoamisella. Osallistavassa tapaamisessa yrittäjille ei annettu ennakko-ohjeita eikä heidän ideointiaan rajoitettu millään tavalla. Karttaa saksittiin ja liimattiin spontaanisti rennolla otteella suomalaisten aikakausilehtien otsikoista ja nostoista.

Yrittäjien kokoamilta kartoilta saattoi tunnistaa yrittäjien painotukset yhteistyöhön, avoimuuteen, keskusteluun, yritysten henkilöstön huomioimiseen ja mm. tavoitteeksi asetetun rohkeuden aloittaa uutta ja ottaa tarvittaessa myös tarpeellisia riskejä liiketoiminnassa.

Elinkeinopäällikkö Netta Malinin mukaan Heinolan elinvoimapalvelut kokoaa yritysten tärkeimpiä kehitysajatuksia alkaneen vuoden työlistalle. Tapaamisen päätteeksi sovittiin kaupungin ja paikallisten yritysten yhteisestä kehityspäivästä, joka järjestetään kuluvan vuoden aikana.

Kehityspäivälle kootaan keskusteltaviksi kaupungin keskeisiä kehityskohteita kehityshankkeiden suunnittelusta ja valmistelusta ja kirjataan herkällä korvalla käynnissä olevien hankkeiden palautteita ja jatkokehitystarpeita.
Vaikutukseltaan laaja-alaisimpia kehitysasioita tulevat olemaan Heinolan keskustan kehittäminen yritystoimintaa paremmin palvelevaksi. Työkaluina työssä on mm. kaavoitus ja Heinolan vetovoiman lisääminen yritystoimintaa konkreettisesti tukevaksi palveluksi.

Heinolalaisten yritysten seuraavat aamukahvit järjestetään Spotissa helmikuun ensimmäisenä torstaina 1. helmikuuta. Teemana tapaamisessa on vielä valmistelussa oleva Ladec-yhteistyö.

Categories: Yleinen