Yrittäjien aamukahvit Spotissa 6.10. klo 7.30

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan kaupunki tekee tiivistä yhteistyötä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa. Kuvassa Heinolan kampus.

Heinolan elinvoimapalvelut kutsuu jälleen paikallisia yrittäjiä aamukahveille Spottiin lokakuun 6. päivä aamulla kello 7.30. Aamutapaamisen aiheina ovat Heinolan elinvoiman ajankohtaiset asiat sekä oppilaitosyhteistyö.

Ajankohtaisista asioista tilaisuudessa kertoo elinvoimajohtaja Liisa Koski-Lukkari. Yrittäjille esittäytyy myös lokakuun alusta työnsä aloittanut uusi Heinolan elinkeinopäällikkö Netta Malin.

Heinolan kaupunki tekee yhteistyötä niin yliopisto- ja ammattikorkeakoulutasolla kuin myös ammatillisen koulutuksen puolella. Ammatillisessa koulutuksessa tehdään tiivistä yhteistyötä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa.

Koulutuskeskus Salpauksesta yrittäjien aamukahveille osallistuu torstaina opinto-ohjaaja Pia Niuta ja opetusalapäällikkö media- ja turvallisuusalalta Marko Arkko.

Yhteistyösopimuksella Heinolan kaupungin korkeakoulunkumppaneita ovat Lahden LAB-ammattikorkeakoulu ja Lappeenrannan LUT-yliopisto, joka toimii nykyisin vahvasti myös Lahdessa.

LUT aloitti Lahdessa jo vuonna 1996 ja nyt Lahdessa on jo yliopiston toinen kampus, joka työllistää jo 170 asiantuntijaa. Lahdessa toimivat kaikki LUT:n tiedekunnat.

Tutkimustyötä tehdään muun muassa kestävyystieteen, biojalostuksen, ohjelmistotuotannon, tietojohtamisen sekä tuotantotalouden alueella.
Lahden kampuksen tilat on saneerattu entiseen Iskun tehdaskiinteistöön, jossa toimii niin ikään LUT-korkeakouluyhteisöön kuuluva LAB-ammattikorkeakoulu. Kampus yhdistää saman katon alle noin 6 000 opiskelijaa, yli 1 000 työntekijää ja 20 yritystä. Vuonna 2020 yliopisto teki yhteistyötä 122 yrityksen kanssa.

 

Categories: YleinenYrittäjät