Yrittäjille markkinoinnin ja ajanhallinnan koulutusta Savotassa

Published by kari@k-systems.fi on

Oppisopimuskoulutusta voidaan järjestää myös Savotassa. kun sopiva ryhmä saadaan kokoon.

Heinolan elinvoimapalvelut järjestää yhdessä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa täsmäkoulutusta heinolalaisille yrittäjille. Koulutuksen teemoina ovat mm. yrittäjien ajanhallinta ja markkinointi, kannattavuuden kehittäminen ja digitaalisuuden hyödyntäminen markkinoinnissa ja myynnissä.

Heinolan kaupunki vastasi yrittäjien toiveisiin ja kokosi räätälöityyn oppisopimuskoulutukseen heinolalaisista yrityksistä oman 13 hengen ryhmän. Yrittäjien aktivoinnissa elinvoimapalveluja avusti Heinolan Yrittäjien puheenjohtaja Kati Klinga.
Opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti iltaisin, mutta siihen kuuluu myös verkko-opetuksena 3,5 koulutuspäivää, jotka järjestetään päivällä.

– Yrittäjien toiveesta myös etäkoulutuspäivinä on mahdollista opiskella yhdessä torin laidalla Savotassa – juuri tällaista toimintaa varten tilat on alun perin suunniteltukin. Kun mukaan lasketaan koulutuksen vaatimat mentorit jokaiselle yrittäjille, tarjoamme verkostoitumismahdollisuuksia isolle joukolle yrittäjiä.
– Tämän kokemuksen perusteella voimme tarpeen mukaan jatkossa räätälöidä jatkokoulutusta samalle yrittäjäporukalle tai koota lisäksi uusi opiskelijaryhmä eri aihepiirin ympärille, kertoo elinkeinopäällikkö Netta Malin.

Opettajana oppisopimuskoulutuksessa toimii Salpauksen yritys- ja työelämäpalvelujen asiantuntija Krisse Törö. Hän on myös itse yrittäjä ja toimii työnsä ohessa kouluttajana.
– Kaikki opiskeluun liittyvät harjoitustehtävät voi tehdä omaa yritystä varten, jolloin niitä on helppo soveltaa arkielämässä. Koulutus on yritykselle mahdollisuus ottaa aimo harppaus yrityksen toiminnan kehittämisessä, ennakoi Krisse Törö.

Koulutuksen kokonaiskesto yrittäjille voi olla 6-12 kuukautta ja se on maksutonta, jos yrittäjä tekee oppisopimuksen opetuksesta. Salpauksen tarjoaman koulutuksen voi myös liittää osaksi yrittäjän ammattitutkintoa. Koulutus käynnistyi17. elokuuta Savotassa.

Categories: Yleinen