Yritykset mukaan ilmastokumppaniksi – webinaari 20.9.2021 klo 9.00

Published by kari@k-systems.fi on

Lahden kaupunki järjestää yhteistyössä Päijät-Hämeen liiton Ilmastokumppanuus – Kunnat ja yritykset -hankkeen kanssa tiedotustilaisuuden verkossa siitä kuinka yritykset voivat liittyä maakunnalliseen ilmastokampanjaan. Webinaari on osa 25. Lahden seudun Ympäristöviikkoa, jonka teemana on Vuoropuhelu: kuuntelen – ymmärrän – keskustelen.
Lahdessa Ilmastokumppanuuksia on solmittu vuodesta 2015 ja nyt toimintamallia laajennetaan kattamaan kaikki Päijät-Hämeen kunnat. Hankkeen rahoittajana toimii Ympäristöministeriö.
Webinaarissa kuullaan Ilmastokumppani-yrityksen ajatuksia toimintamalliin liittymisestä ja sen hyödyistä sekä tiivis esitys Ilmastokumppanuudesta ja Lahden mallin toteutustavasta. Tilaisuus on suunnattu päijäthämäläisille yrityksille ja yhteisöille, mutta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita.
Tässä Teams-linkki tilaisuuteen.

Webinaarin ohjelma

  • Avaussanat, Niina Pautola-Mol, Päijät-Hämeen maakuntajohtaja
  • Ilmastokumppanuuden hyödyt yritykselle, Novart
  • Ilmastokumppanuus pähkinänkuoressa, Aino Kulonen, Lahden kaupunki
  • Kysymyksiä ja vastauksia

Ilmastokumppanuus Päijät-Hämeessä

Yritykset määrittelevät itse omat ilmastotavoitteensa ja solmivat Ilmastokumppanuus-sopimuksen oman kuntansa kanssa. Sitoumuksen jälkeen yritykset saavat käyttöönsä ”Teemme ilmastotyötä” tunnuksen, jota he voivat hyödyntää viestinnässään. Ilmastokumppaneista muodostetaan verkosto, jossa tarjotaan tietoa, tapahtumia ja vertaistukea. Ilmastokumppanuus sopii erilaisille organisaatioille, se on maksuton ja vapaaehtoinen sekä tarjoaa tukea toimijoille, jotka haluavat kehittää ympäristövastuullisuuttaan.

Ilmastomuutoskumppanuus
Päijät-Hämeen liiton sivuilla

Facebook-tapahtuma

Categories: Yleinen