Yritys säästä energiaa käyttötottumusten muutoksilla -webinaari 19.1.2022 klo 8.30–9.30

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan kaupunki järjestää yrityksille yhdessä LAB-ammattikorkeakoulun kanssa tammikuun 19. päivä aamulla tunnin mittaisen verkkoseminaarin energian säästämisestä. Tilaisuudessa alustavat Heinolan teknisen toimen johtaja Keijo Houhala sekä TKI-asiantuntijat Mika Keski-Luopa ja Vilppu Eloranta LAB-ammattikorkeakoulusta.

Kaikkien alojen yrityksille, julkisille toimijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille suunnatussa maksuttomassa webinaarissa esitellään käytännön esimerkkejä ja kokemuksia käyttötottumusten muutoksilla aikaansaadusta energiansäästöstä kiinteistöissä ja yrityksissä.

Tilaisuudessa kuullaan muun muassa, miten sisälämpötilojen paremmalla hallinnalla ja lämmitysmuotojen tehostamisella on päästy jopa 30 % vähennykseen lämmitysenergian käytössä. Lisäksi pohjustetaan juuri alkaneen Päijät-Hämeen uusiutuvan energian kehityshankkeen linkittymistä energiasäästöteeman ympärille.

Webinaaria voi tulla seuraamaan myös Heinolan elinvoimapalveluiden tiloihin Spottiin, jossa seminaarin esityksiä voi seurata isolta näytöltä aamukahvin kanssa.

Verkkoseminaarin käytännön järjestelyistä vastaa LAB-ammattikorkeakoulun ja LUT-yliopiston t Siirtymä uusiutuvan energian ja resurssitehokkuuden hiilineutraaleihin ekosysteemeihin -hanke yhdessä Heinolan kaupungin kanssa.

Lue lisää Siirtymä-hankkeesta tästä linkistä.

Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä.

Webinaarin ohjelma

  • Alkusanat (10 min), Keijo Houhala, teknisen toimen johtaja, Heinolan kaupunki
  • Energiansäästöä käyttötottumusten muutoksilla (30 min)
    Mika Keski-Luopa, TKI-asiantuntija, LAB-ammattikorkeakoulu
  • Siirtymä-hankkeen esittely (15 min)
    Vilppu Eloranta, TKI-asiantuntija, LAB-ammattikorkeakoulu

Categories: Yleinen