Yritysmessut onnistuivat hyvin Heinolassa

Published by kari@k-systems.fi on

Myös Heinolan kaupunki oli aktiivisesti mukana yritysmessuilla.
Liikuntapalvelujohtaja Maria Kaikkonen (kesk.) ja elinkeinopäällikkö Netta Malin (oik.) esittelivät kaupungin palveluja.

Heinolan Yrittäjien järjestämät Yhdessä enemmän -yritysmessut onnistuivat yli odotusten Heinolassa. Messuilla kävi lauantaina ja sunnuntaina yhteensä 3 471 kävijää, joista lauantaina uudella Kailas-talolla vieraili 1 666 henkeä.

Messuille odotettiin minimissään 2 000 kävijää ja järjestäjien villi haave oli saada liikkeelle 5 000 ihmistä. Vierumäellä edelliset Yhdessä enemmän -messut sai liikkeelle kahden päivän aikana vain 2 100 ihmistä. Merkillepantavaa Heinolassa pidetyssä tapahtumassa oli myös se, että messuille tultiin koko perheen voimin.

Tänä vuonna Heinolan keskustan tuntumassa saatu tulos oli hyvä. Tapahtuma sai messuvierailta ja myös näytteilleasettajilta paljon kiitosta. Messuilla oli koko ajan hyvä tunnelma, ihmisten puheensorina ja vilkas kaupankäynti täytti tilan aamusta iltaan.

Onnistunutta tapahtumaa auttoi myös se, että Kailas-talo on sopivan kokoinen tapahtuma-areena. Liikuntasali oli täynnä näytteilleasettajien osastoja, joissa oli tarjolla aktiivista toimintaa. Erityisesti lapsiasiakkaita hemmoteltiin karkkipäivän tarjoiluilla ja maistiaisilla kuin myös monilla kilpailuilla.

Yhdessä enemmän tapahtuma yhdisti nimensä mukaan myös yrittäjiä ja näytteilleasettajia. Messuilla oli noin 70 toimijaa, jotka pääsivät verkostoitumaan keskenään uusien toimijoiden kanssa ja tarjoamaan palvelujaan myös toisilleen.

 

Categories: Yleinen