Yritysten ilmoittautuminen Duunitreffeille käynnissä – toimi heti

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolassa 2. helmikuuta järjestettävien Duunitreffien ilmoittautuminen yrityksille on parhaillaan käynnissä verkossa. Yrityksien edustajia pyydetään toimimaan ripeästi, sillä koronarajoitusten vuoksi yritysten edustajia voidaan ottaa rajoitetusti mukaan tapahtumaan.
Linkki ilmoittautumislomakkeeseen on tämän artikkelin lopussa.

Heinolan kaupungin ja TE-toimiston järjestämä yritysten ja työnhakijoiden kohtaaminen järjestetään koronarajoitusten vuoksi vain verkossa.

Yritykset voivat osallistua Duunitreffeille Teams-yhteyden avulla. Heidän esitykset streamataan Facebookin ja Discordin välityksellä työnhakijoille.

Yrityksille varataan aikaa Heinolan kaupungin, TE-palveluiden ja Salpauksen pitämille infoille ennen livelähetystä. Streamissa treffeille osallistuva yritys voi lyhyesti esitellä yritystään ja tarjolla olevia työtehtäviä.

Tapahtumaan osallistuvat Heinolan lukion ja koulutuskeskus Salpauksen Heinolan koulutuslinjojen opiskelijat Mukaan Duunitreffeille on kutsuttu verkon välityksellä myös Hämeen TE-toimiston heinolalaiset asiakkaat. Opiskelijoita tapahtuma saavuttaa 600 ja TE-toimistolta kutsun on saanut yli 2000 henkeä.

Ilmoittautuminen Duunitreffeille päättyy 18.1.2022.
Ilmoittaudu tästä linkistä.

Ilmoittautuneille yrityksille lähetetään tarkemmat ohjeet sähköpostitse.
Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta.

Heinolan oma tapahtuma

Heinolan Duunitreffit on aiemmin järjestänyt Hämeen TE-toimisto, viime vuonna tapahtuma jäi koronan vuoksi pitämättä. Nyt tapahtuman vetovastuu on Heinolan kaupungilla, jolla on hyvät paikalliset kontaktit niin yrityksiin kuin myös oppilaitoksiin. Heinolassa tapahtumaa ovat toteuttamassa kaupungin puolesta elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä joukko yhteistyökumppaneita. Myös TE-toimisto on järjestelyissä edelleen vahvasti mukana. Kumppanina tapahtuman livelähetyksissä on Jyränkölän Mediapaja.

Tapahtuma alkaa yritysten osalta keskiviikkona 2. helmikuuta kello 12 ja kello 13-16 välisen ajan Duunitreffeistä tehdään suoraa verkkolähetystä.

Duunitreffien valmistelua ja uutisointia voi seurata verkossa osoitteessa businessheinola.fi/duunitreffit.

Tapahtuman Liveseuranta Facebookissa.

 

Categories: DuunitreffitYleinen