Holiday Club Resorts Vierumäen uudeksi hotelliyrittäjäksi

Published by kari@k-systems.fi on

Vierumäen Resort hotelli saa uuden yrittäjän Heinolassa, kun Holiday Club Resorts Oy aloittaa Urheiluopistontiellä sijaitsevan hotellin operaattorina tämän vuoden heinäkuussa. Hotelli ehti olla suljettuna vajaan vuoden, kun hotellitoimintaa pyörittänyt Vierumäki Country Club hakeutui konkurssiin huhtikuussa 2020.

Uudelleen avattavan hotellikiinteistön omistaa S-Pankin hallinnoima yhteissijoitusyhtiö, jossa sijoittajina ovat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia sekä Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Holiday Club aloittaa Vierumäellä yhdessä kiinteistön omistajien kanssa myös hankesuunnittelun, jossa tavoitteena on rakentaa hotellin yhteyteen täysimittainen kylpylä vuoteen 2024 mennessä.

Holiday Club jatkaa myös loma-asuntorakentamista Vierumäellä jo tulevana kesänä ja suunnitteilla on loma-asuntoja myös hotellin yhteyteen.

190 huonetta, ravintola- ja kokouspalvelut

Holiday Club Vierumäen hotellissa on 190 huonetta sekä monipuoliset ravintola- ja kokouspalvelut. Hotellin avautuessa asiakkaat pääsevät nauttimaan ravintolapalveluiden ohella myös virkistävästä day spasta rentouttavine hoitoineen.

Ravintolamaailmaa ja palvelutarjontaa ryhdytään kehittämään ja uudistamaan vaiheittain. Hotellin yhteyteen suunnitteilla oleva kylpylähanke vastaa modernin saunakulttuurin nousevaan trendiin ja monipuolistaa alueen ympärivuotista palvelutarjontaa. Suomen suurin kylpylähotellien toimija Holiday Club operoi useita kylpylähotelleja vapaa-ajan aktiviteetteineen Suomessa ja Ruotsissa. Näistä suurimmat Katinkullassa ja Saimaalla sekä Åressa.

Laadukas kylpylä täydentää palvelutarjontaa

– Monipuolinen ja laadukas kylpylä- ja saunamaailma täydentää Vierumäen palvelutarjontaa aktiivilomailijoille palvellen hotellin ja loma-asuntojen asiakkaita, muita alueen vierailijoita sekä paikallisia asukkaita. Luonnonläheisyyttä, aktiviteetteja, rentoutumista ja elämyksiä yhdistelevät lomakohteet houkuttelevat niin kotimaisia lomailijoita kuin kansainvälisiäkin matkailijoita koronapandemian jälkeen, toteaa Holiday Club Resorts Oy:n toimitusjohtaja Maisa Romanainen.

Holiday Club Vierumäen majoituspalveluihin kuuluu jo nyt omistettavia sekä vuokrattavia loma-asuntoja, ja lisärakentaminen käynnistyy tulevana kesänä. Loma-asuntoja on suunnitteilla myös aivan hotellin välittömään läheisyyteen.

Holiday Club Vierumäestä tullaan kehittämään jokaisen hyvinvoinnista kiinnostuneen aktiivisen lomailijan unelmakohde.

– Osaamisemme ytimessä ovat kylpyläelämysten lisäksi laajat vapaa-ajan palvelut, monipuolinen ravintolatarjonta sekä kattavat majoituspalvelut erilaisista loma-asunnoista hotellihuoneisiin.

Ketjussa lähes 30 lomakohdetta Suomessa

– Ketjussamme on lähes 30 lomakohdetta ympäri Suomea. Vierumäki on yhdeksäs kylpylähotellimme ja se tarjoaa asiakkaillemme täyden palvelupaketin eteläisessä Suomessa. Haluamme rakentaa Vierumäen tulevaisuutta asiakaslähtöisesti ja tiiviissä yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa, Romanainen kertoo.

– Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Holiday Clubin kanssa. Uskomme, että Vierumäen perinteikäs alue kehittyy entistä paremmaksi ja uusien palveluiden kautta vastaa monipuolisen asiakaskunnan tarpeisiin yhä kattavammin, yhteissijoitusyhtiön hallinnoinnista vastaava S-Pankki Kiinteistöt Oy:n Leo Nilsson sanoo.

Uskoa Vierumäen tulevaisuuteen

Vierumäki-yhtiöiden toimitusjohtaja Peter Gabriellsson ottaa ilolla vastaan uutisen Holiday Club Resortin tulosta uudeksi hotellioperaattoriksi.

– Holiday Club on merkittävä toimija, jolla on laaja verkosto ja osaamista erityisesti kylpylätoiminnasta. Se tuo täydentäviä palveluita opiston alueelle. Holiday Clubin panostukset kertovat myös siitä, että Vierumäen liikunta- ja vapaa-ajankeskuksen tulevaisuuteen uskotaan. Se on hieno asia, sanoo Peter Gabriellsson.

Kerroimme Vierumäestä aiemmin

Vierumäki kehittyy – uusi hotelli- ja ravintolakokonaisuus

Categories: VierumäkiYleinen