Sinitaipaleen rantatonttien myynti alkoi Heinolassa

Published by kari@k-systems.fi on

Omakotirakentamiselle varatun Sinitaipaleen kaava-alueen ensimmäiset omarantaiset tontit ovat myynnissä huutokaupat.com -verkkopalvelussa. Tontit myydään huutokaupalla määritellyn pohjahinnan ylittäville tarjoajille. Huutokauppa kestää tammikuun puoliväliin 2021 saakka.

Ruotsalaisen rantaan rajoittuvalta alueelta myydään ensimmäisessä vaiheessa kahdeksan omarantaista tonttia. Heinolan kaupungin elinvoimajohtaja Heikki Mäkilä uskoo juuri avautuneen huutokaupan kiinnostavan laajalti.
–  Sinitaipaleen tontit ovat jo ennakkoon kiinnostaneet ihmisiä paljon. Päijänteeseen liittyvä puhdas vesistö ja luonto luovat omarantaisille tonteille kysyntää. Myös Sinitaipaleen koko alue uuden koulun ja keskustan läheisyyden myötä herättää mielenkiintoa. Monitoimitalona Sinilähde-talo tuo alueelle mahdollisuuksia harrastamiseen, kokoontumisiin ja liikuntaan, Mäkilä korostaa.

Nyt huutokaupattavien kohteiden lisäksi on Sinitaipaleelle tontteja tulossa myyntiin lisää asteittain talven ja kevään aikana. Myöhemmin myyntiin tulevat tontit ovat kiinteähintaisia.

Sinitaipaleen uudelle kaava-alueelle on rakennettu valmiiksi kunnallistekniikka ja kadut odottavat ensi keväänä tapahtuvaa asfaltointia ja viimeistelyä.
Rakennusoikeutta huutokaupattavilla tonteilla on 260–300 m2 ja rakentamaan alueella pääsee ensi keväänä rakennuslupakäsittelyjen jälkeen.

Lue lisää Sinitaipaleen rantatonteista.

Lisätiedot:
Heikki Mäkilä, elinvoimajohtaja
Heinolan kaupunki
044 769 4141
heikki.makila (a) heinola.fi

 

Categories: Yleinen