Yrittäjien aamukahvit jatkuvat 7.4. – teemana keskustan kehittäminen

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan elinvoimapalvelujen järjstetämät aamukahvit saa taas jatkoa. Seuraava tapaaminen on huhtikuussa ja parhaillaan suunnitellaan loppuvuoden tapahtumia, joita on tarkoitus teemoittaa eri ajankohtaisten aiheiden ympärille.

Koronapandemian jälkeen helmikuussa järjestetyt yrittäjien aamukahvit kokosi elinvoimapalvelujen tilat täyteen yritysväkeä. Teemana kahveilla oli työ. Yrittäjät kysyivät myös mikä tilanne on Heinolan työllisyydessä ja työvoiman saannissa?

Kysymyksiin oli vastaamassa mm. kasvupalveluasiantuntija Annika Kuhlman TE-toimistosta, työllisyyskoordinaattori Tero Auvinen ja Heinolan yrittäjien puheenjohtaja Mikko Hallikas.

Tero Auvisen kertoi mm. Heinolan työttömyydestä, vapaista työpaikoista ja kohtaanto-ongelmasta. Aihe herätti mielenkiintoa yrittäjissä. Lue lisää kohtaanto-ongelmasta tästä linkistä.

Keskustan kehittäminen esillä huhtikuussa

Yrittäjien aamukahvit saavat jatkoa huhtikuussa, kun 7.4. keskustellaan Heinolan keskustan kehittämisestä. Tilaisuudessa aihetta avaa kaupunkisuunnittelupäällikkö Juha Poskela ja kaupunkimuotoilija Noora Kumpulainen. Paikalla on myös elinvoimapäällikkö Liisa Koski-Lukkari ja Heinolan yrittäjien keulamies Mikko Hallikas.

Tilaisuus aloitetaan aamukahvilla kello 7.30-8.00 ja teeman mukainen tunnin ohjelma alkaa kello 8.

 

Categories: Yleinen