Hiilineutraali teollisuus – tarjolla maksuton sparrausohjelma yrityksille

Published by kari@k-systems.fi on

Useissa maakunnissa Suomessa toimiva KasvuOpen yritysten liiketoiminnan kehitysohjelma rantautuu myös Hämeeseen ja Heinolaan. Paikallisilla yrityksillä on nyt mahdollisuus osallistua KasvuOpenin maksuttomaan sparrausohjelmaan, joka käynnistyy hiilineutraalin teollisuuden kehitysohjelmalla.

Hiilineutraali teollisuus sparrausohjelma on räätälöity vastuullisille teollisuusyrityksille ja sen hakuaika on 14.2.-21.3.2023 ja ennakkoilmoittautuminen on jo käynnissä.
Kasvupolku-sparrausohjelmaan voivat hakea mukaan yritykset, joilla on y-tunnus ja kasvuhalua enemmän kuin pienessä kylässä yhteensä.

Hiilineutraaliustavoitteet asettavat yrityksille vaatimuksia vastuullisesta liiketoiminnasta.
Hiilineutraali teollisuus Kasvupolulle etsitään toimijoita, jotka auttavat teollisuusyrityksiä vihreässä siirtymässä. Yritys voi tuoda vastuullisia ratkaisuja teollisuussektorille tai olla myös itse valmistaja, joka haluaa kehittää omaa toimintaansa kestävämpään suuntaan.

Ohjelma yhdistää yrittäjät, sparraajat ja yhteistyökumppanit, tavoitteena synnyttää uusia ideoita ja kontakteja yritysten kehittymisen moottoriksi. Sparrausta tarjotaan yrityksen haasteisiin kiinnittämällä erityisesti huomiota kestävyyttä edistäviin toimenpiteisiin.

Kasvupolusta on saatu eri puolella Suomea hyviä kokemuksia. Yrityksistä 96 % kokee, että prosessiin käytetty aika on ollut kannattavaa.
Ohjelmissa yritykset saavat mm. näkemystä ja vahvistusta omaan osaamiseen, kontakteja ja palautetta omasta liiketoiminnastaan ja ohjelmat ovat maksuttomia, riittää että yritys budjetoi omaa aikaansa hankkeelle.

Ohjelmassa yritys saa!
  • 6-7 yritykselle kohdistettua asiantuntijatapaamista
  • Yhdessä oppimista eri teemoista vertaisten kanssa
  • Vinkkejä pitchauksen kehittämiseen
  • Inspiraatiota ja intoa tekemiseen
  • Kontakteja ja yhteistyömahdollisuuksia kasvun tueksi
Mitä osallistuminen vaatii?
  • Y-tunnus & halu kehittää liiketoimintaa
  • Kasvuyritysanalyysin täyttö
  • Tapahtumapäiviin valmistautuminen ja osallistuminen
  • Ajallisesti osallistuminen vaatii maksimissaan 5 työpäivää aikavälillä helmikuu-syyskuu 2023.

Lue lisää ja ilmoittaudu heti tästä linkistä.