Maalta uutta businesta ProAgrian avulla – maksuton tarvekartoitus

Published by kari@k-systems.fi on

Maatilayrittäjien hyvin tuntema asiantuntijaorganisaatio ProAgria Etelä-Suomi panostaa ympäristöystävälliseen maaseudun kehittämiseen laaja-alaisesti. Valtaosa suomalaisista maatiloista tuntee hyvin ProAgrian palvelut maatilojen tukien haussa, maatilojen strategioiden ja toiminnan suunnittelussa ja kehityshankkeiden toteutuksissa.
– ProAgria kehittää koko ajan palvelujaan myös mikro- ja pk-yrityksille. Se on tehnyt niin jo vuosia, mutta palvelujen laajuutta ei vielä tunneta hyvin yritysmaailmassa, kertoo ProAgrian yritysasiantuntija Karita Alén.

– ProAgria Etelä-Suomen yritysasiantuntijat toimivat yritysten kumppanina liiketoiminnan elinkaaren eri vaiheissa. Asiantuntijoilla on vahvaa eri alojen toimialaosaamista ja tuntemusta yritysten toimintaympäristöön niin maaseudulla kuin kaupungeissa. Erityisen vahvaa osaamista on matkailu-, elintarvike-, urakointi-, energia-, puunjalostus- ja palveluyrittäjyydestä, erittelee Karita Alén.

Hyvät mahdollisuudet saada tukea

Monet maatilayrittäjät ovat laajentaneet toimintaansa monialaisen yritystoiminnan puolelle, jossa voidaan hyödyntää tai täydentää maatalousyrityksen toimintaa ja osaamista. Maatalouden ohella samalla y-tunnuksella harjoitettavaan yritystoimintaan voi saada maaseudun yritystukia.
ProAgria tarjoaa kehittämistarpeiden kartoituksia investointi- ja laajennustarpeisiin sekä yleisesti yritystoiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen liittyviä palveluja.

– Toiminnan vaikuttavuus konkretisoituu yrityksiin lisääntyvinä työpaikkoina sekä liiketoiminnan tuloksenteon kehittymisenä. Palvelujen tuloksena yrityksille syntyy mm. liiketoiminta- ja kehittämissuunnitelmia, erilaajuisia toimintaa tukevia laskelmia sekä tuote- ja palvelukehitystä, lupaa Karita Alén ProAgria-yhteistyöstä.

Maksutonta tarvekartoitusta

ProAgria Etelä-Suomi ry tarjoaa Onnistumme yhdessä Hämeessä -kehityshankkeen palveluita maaseutuyrityksille liiketoiminnan kehittämiseen. Vuoden 2022 alussa alkanut hanke edistää sekä uuden yritystoiminnan syntymistä maaseudulle että jo toimivien maaseudun yritysten kehittymistä.

Onnistumme yhdessä Hämeessä -hankkeessa tehdään tarvekartoituksia veloituksetta Heinolan alueella toimiville yrityksille.

Lue lisää tästä linkistä: https://www.proagria.fi/hankkeet/onnistumme-yhdessa-hameessa

Yhteyshenkilönä Heinolan alueen yrityksille toimii yritysasiantuntija
Karita Alén
0400 461 708
Sähköposti karita.alen(a)proagria.fi

ProAgria Etelä-Suomen Yrityspalveluihin ja kaikkiin asiantuntijoihin voit tutustua tästä linkistä.

ProAgria Etelä-Suomi Facebookissa.

Yrittäjä-Onnistumme yhdessä Facebookissa!