Positiivisia kohtaamisia Silta2022-tapahtumassa

Published by kari@k-systems.fi on

SILTA2022-seminaarin keskeisin tarkoitus oli tarjota Heinolan yrityskentälle tilaisuus, jossa voi tutustua, verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia.
Kohtaamisia syntyikin illan aikana useita ja asioista keskusteltiin laidasta laitaan.
Tupperwaren maahantuoja ja Heinolan Yrittäjien viestinnästä vastaava Kati Klinga tutustui illan aikana Asianajotoimisto Alatalon yrittäjä ja varatuomari Sami Alataloon.

Alatalo on Heinolasta lähtöisin ja tällä hetkellä osa-aikainen heinolalainen, mutta suunnitelmissa on paluumuutto sekä yrityksen toiminnan laajentaminen myös Heinolaan.

Wiitta Oy:n toimitusjohtaja Wille Viittanen kertoi kiinnostavasti muovialan teollisuudesta.

Molemmat yrittäjät pitivät seminaarin antia mielenkiintoisena. Illan teemoista Klinga oli odottanut erityisesti Wiitta Oy:n Wille Viittasen puheenvuoroa.

–Sattuneesta syystä juuri muoviasiat kiinnostivat eniten, Klinga nauroi.
Klinga pohti kotikentällä Heinolassa olevan paljon yrityksiä, joita ei tunne, koska ne eivät ole kivijalkakauppoja.

– Kivijalkakauppiaita tapaa, koska he ovat vastassa kaupassaan, mutta ei juuri muita, Klinga mietti ja piti seminaarin annista erityisesti mukavien kohtaamisten vuoksi.

Alatalo oli niin ikään myös mielissään uusista tuttavuuksista, joita hän olisi mielellään solminut iltapäivän aikana enemmänkin. Alatalo pohti, että jatkossa olisi mukava kuulla vastaavanlaisissa tilaisuuksia enemmän paikallisyritysten toiminnasta.

–Te tietysti tunnette täällä toisenne, mutta minä uutena ja ensikertalaisena kuulisin mielelläni enemmän paikallisista kuvioista. Esimerkiksi kaupungin kuulumisia olisi ollut mukava kuulla laajemminkin, Alatalo tuumaili.Vaikka Alatalon tie on vienyt Heinolasta kertaalleen pois, on kaupunki säilynyt miehelle läheisenä ja vetänyt puoleensa.

–Pieni on kaunista! iloisella mielellä liikenteessä ollut Alatalo naurahti.

Lue myös:

Vuoden 2022 Heinolan yrittäjäpariskunta Jari-Pekka ja Johanna Saarinen Silta2022-seminaarissa.

Silta2022-puhujahaastattelut.

Categories: SiltaYleinen