Silta 2022

Yritysseminaari 9.9.2022 Heinolassa!

Vastuullinen tulevaisuus

Mitä on vastuullinen tulevaisuus? Mitä on yrityksen vastuullisuus?
SILTA-seminaari on yritysseminaari, joka antaa paikallisille yrittäjille ja yrityksille ajankohtaisia näkökulmia vastuullisesta tulevaisuudesta, hyödyntämään yrityksen toiminnan uudistamiseen ja tehostamiseen.
SILTA-seminaarin järjestelyistä vastaavat yhdessä Heinolan yrittäjät, YMCA Heinola ja Heinolan kaupunki.

Miksi osallistua?

Pääset nauttimaan ajankohtaisesta ohjelmasta.
Pääset kuulemaan ajakohtaista aisaa maailman talouden tilanteesta.
Saat ideoita ja näkökulmia oman yrityksesi uudstamiseen.
Voit löytää uusia yhteistyökumppaneita, jopa asiakkaita.
Pääset verkostoitumaan. Tapaat muita yrittäjiä ja yrityksiä.
Pääset tutustumaan toisten yritysten vastuulliseen toimintaan.

Artikkelit

Lipun hinta  150€

Heinolan yrittäjät ry:n jäsenille 50€

Ohjelma

Puhujat

Mitä on vastuullisuus strategisena valintana? Millainen on vastuullisuuden merkitys kotimaisessa muovituotannossa? Tai miten maailmanpolitiikka vaikuttaa Suomeen?

Vuonna 2022 SILTA-seminaarin teema on vastuullinen tulevaisuus. Mukana seminaarissa ovat:

Danske Bankin pääekonomisti Pasi Kuoppamäki, Keskon vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Riikka Joukio, Wiitta Oy:n toimitusjohtaja Wille Viittanen, Stora Enson kehityspäällikkö Mikael Sillfors, kontra-amiraali (evp) Timo Junttila sekä BOA Group.

Riikka Joukio, vastuullisuus- ja yhteiskunta-suhdejohtaja
Kesko Oyj

Riikka Joukio on Keskon vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja sekä konsernijohtoryhmän jäsen. Riikka siirtyi Keskoon keväällä 2021 Metsä Groupista, jossa työskenteli pitkään muun muassa ilmasto- ja kiertotalousjohtajana, liiketoimintajohtajana sekä kestävän kehityksen ja edunvalvonnan johtajana. Sitä ennen hän on hankkinut laajan ja monipuolisen kokemuksen globaalista metsä- ja pakkausteollisuudesta niin markkinoinnissa, kehityksessä kuin insinööritehtävissäkin. 
Riikka on asunut lapsuus- ja kouluaikansa Heinolassa. Parhaillaan hän edistää vastuullisuutta käytännössä muun muassa kunnostamalla vanhaa heinolalaista kaupunkitaloa.

Mikael Sillfors, Teknologia- ja investointipäällikkö
Stora Enso Oyj, Heinolan Flutingtehdas

Mikael vastaa Stora Enson Heinolan tehtaan kehitys- ja projektitoiminnasta ja työskentelee biotalouden innovaatioiden parissa. Hän on myös tehtaan johtoryhmän jäsen.

Mikaelilla on monipuolista taustaa tuotannon johtamisesta, mm. tuotantopäällikkönä toimiminen. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja valmistunut Helsingin Teknillisestä korkeakoulusta.

Mikael on muuttanut pääkaupunkiseudulta Heinolaan, jonne kotiutunut perheineen vanhaa taloa kunnostaen.

Pasi Kuoppamäki, pääekonomisti, Danske Bank

Pasi Kuoppamäki on Suomen Danske Bankin pääekonomisti. Hän on työskennellyt pankissa vuodesta 2000 sekä ekonomistina että sijoittajaviestintään ja riskienhallintaan liittyvissä tehtävissä. Koulutukseltaan Kuoppamäki on KTM Helsingin kauppakorkeakoulusta. Urallaan Kuoppamäki on työskennellyt myös tutkijana Etlassa ja Suomen Pankissa.

Wille Viittanen, toimitusjohtaja, Wiitta Oy

Wille Viittanen on Wiitta Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja. Hän on muovialan yrittäjä toisessa polvessa ja on toiminut Witta Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2008.
Urallaan Viittanen on myös työskennellyt tuotantopäällikkönä Suomessa ja USA:ssa. Hänellä on kokemusta tuotannon tehostamisesta aina hallitustyöhön asti.

Kontra-amiraali (evp) Timo Junttila

Timo Junttila on tehnyt monipuolisen sotilasuran puolustushallinnon parissa, toimien mm. joukko-osaston komentajan tehtävissä yhteensä 6 vuotta. Palvelusuraan on mahtunut myös pataljoonan apulaiskomentajan tehtävät Libanonissa, Suomen YK-sotilasedustajana toimiminen New Yorkissa sekä Suomen puolustusasiamiehen tehtävät Washington DC:ssä. Suomen kokonaisturvallisuuden malli tuli hänelle tutuksi Valtakunnallisten maanpuolustuskurssien johtajan tehtävissä (2004-2007). Puolustusministeriön suunnitteluyksikön johtajan työssä (2013-2016) hänelle rakentui syvällinen ymmärrys strategiseen suunnitteluun, kuin myös sotilastiedustelun kehittämiseen hänen toimiessaan Suomen Sotilastiedustelulainsäädäntätyöryhmän varapuheenjohtajana.  Viimeiset palvelusvuotensa (2016-2018) Timo toimi Puolustusvoimien henkilöstöpäällikkönä vastaten mm. henkilöstö- ja koulutusjärjestelmien kehittämisestä.

Timo on reserviin siirtymisen jälkeen toiminut Senior Advisor -roolissa mm. 4C Strategies ja Captium Security & Defence yrityksissä. Hän toimii myös henkilöstön työkykyä pitkäjänteisesti kehittävän Freia Oy:n hallituksen jäsenenä ja on kehittänyt omaa hallitusosaamistaan mm. HHJ-koulutukseen osallistumalla. Heinolasta kotoisin olevan ja sinne tänä kesänä takaisin muuttaneen Timon maanpuolustustyö jatkuu mm. Vapaudenristin ritarikunnan hallituksen jäsenenä ja Maanpuolustuskorkeakoulussa mentorin tehtävissä. Hän on osallistunut tiiviisti Heinolan valtuuskunnan työhän ja kokee kotiseutunsa elinvoimaisuuden kehittämisen erityisen tärkeäksi.

Info

Saapuminen
WPK-talo Heinola,
Kymenkartanonkatu 2, sisäänkäynti Kauppakatu 4, 18100 Heinola
Tutustu kokouspaikan tiloihin tästä linkistä.

Pysäköinti
WPK-talon läheisyydestä löytyy paljon pysäköintitilaa.
Heinolassa pysäköinti on maksutonta!

Kysyttävää?
0444694225
spotti@heinola.fi

Heinola_slogan_elinkeino_vaaka_musta_web